Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ! #SKOURIES


Στο ΥΠΕΝ σήμερα πρωί επικρατούσε μια αναστάτωση… Υπηρεσιακοί παράγοντες και υψηλόβαθμα στελέχη πηγαινοέρχονταν αλαφιασμένα στους διαδρόμους με μια έκφραση τρομαγμένου ζώου χαραγμένη στα πρόσωπά τους… Κρατούσαν φακέλους και σιγοψιθύριζαν ο ένας στον άλλο με αγωνία… Ανάμεσα στους ψιθύρους ξεχώριζαν κάποιες σκόρπιες λέξεις… Παρατηρητήριο… Απόστολος… Κατεπείγουσα…

Στο γραφείο του υπουργού Σταθάκη επικρατούσε πανικός… Πελιδνοί στην όψη οι στενοί συνεργάτες του υπουργού αντάλλασσαν έγγραφα και ξεφυσούσαν σαν φάλαινες σε ανάδυση… Ολόκληρο υπουργείο σε νευρική κρίση!!!

Η «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»(!!!) του Τόλη με θέμα: “Η Eldorado Gold ομολογεί ευθέως την παραβίαση της Σύμβασης”, είχε καταφέρει ότι δεν κατάφεραν τόσα χρόνια «αγώνες», οι «κατευθυνόμενες διώξεις αγωνιστών», η ίδια η Ιγγλέζη, ούτε καν ο Σκουρλέτης… 

Έφερε τα πάνω-κάτω! Ο ίδιος ο υπουργός κάλεσε αμέσως την ΕΥΠ και απαίτησε να ανευρεθεί άμεσα ο κος Μενουδάκος. Οι πράκτορες ξεκίνησαν με ένα μαύρο τζιπ με σειρήνα που ούρλιαζε σαν δαιμονισμένη να ανακαλύψουν τον επιδιαιτητή. 

Μόλις ανευρεύθη σύρθηκε σχεδόν με τη βία στο γραφείο του κου Σταθάκη και αναγκάστηκε να αναμορφώσει την ετυμηγορία του για τη διαιτησία, βασισμένος πάνω στις νέες «αποκαλύψεις-φωτιά» που ο Τόλης προμήθευσε μέσα σ εαυτή την «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ».

Ο υπουργός σωριάστηκε στην πολυθρόνα του ανακουφισμένος: «Ευτυχώς που προλάβαμε»… αναφώνησε…

Στη συνέχεια έτρεξε στο τηλέφωνο για να πάρει τον Τόλη, υπέρμαχο και σωτήρα των Σκουριών…

Το τηλέφωνο χτυπάει… Μια… δυο… τρεις… τέσσερις φορές…

Στην Πέμπτη ξυπνάει ο Τόλης που τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ, αρπάζει το ακουστικό και απαντάει: «Ναι, υπουργέ, μου…»….

«Ποιος υπουργός, ρε Τόλη…» ακούγεται μια φωνή από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής… «Ο Λάζαρος είμαι… Πάμε να κεράσω κανένα τσίπουρο; Γιόρταζα και χθες… Ούτε ένα τηλέφωνο δεν πήρες… Έτσι βρε, είναι οι φίλοι;».

Απογοητευμένος ο Τόλης συνειδητοποιεί πως όλα ήταν ένα όνειρο… Μπορεί όχι θερινής νυκτός, αλλά ανοιξιάτικου απομεσήμερου σίγουρα… Δεν θα το βάλει κάτω όμως… Θα στείλει κι άλλη, αυτή τη φορά «ΥΠΕΡ- ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»… Που θα πάει… Κάποτε θα πιάσει…

Εξάλλου οι αληθινοί «αγωνιστές» δεν κουράζονται ποτέ…

Αναδημοσίευση από metalleiachalkidikis.gr

3 σχόλια:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

«Αν μπουν ληστές στο σπίτι σου, θα κάνεις πως κοιμάσαι και θα περιμένεις να φύγουν. Αν μπουν και σε βρουν όρθιο ή σε ξυπνήσουν, θα τους δώσεις ό,τι έχεις, θα πέσεις στα γόνατα, θα βάλεις τα κλάματα και θα τους πεις πως έχεις έξι παιδιά να ταΐσεις. Επίσης, να θυμάσαι πως ο ληστής μπορεί να είναι πιο τρομοκρατημένος από εσένα.».

<< σταθείτε ήρεμος και πέστε τους ότι δεν πρέπει να φοβούνται θα τους δώσετε ότι πολύτιμο έχετε αρκεί να μην κάνετε κακό σε κανένα. Να πάρουν ότι θέλουν και να φύγουν χωρίς βία
μόλις φύγουν μην τους καταδιώξετε αμέσως διότι μπορεί να σας πυροβολήσουν >>.
μεταφορά από το :
Read more: https://pitsirikos.net/2018/04/%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-

. . . ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 23 ΕΤΗ ΠΡΙΝ
ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ , ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ, ΓΙΝΌΜΕΝΟΝ ΑΝΕΞΙΤΙΛΕΣ , ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΝΩΜΙΚΟ ΣΥΝΥΦΑΣΜΈΝΟ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ :
<< Κάνε νέους φίλους, αλλά κράτα τους παλιούς, οι μεν είναι ασήμι οι δε είναι χρυσός >> .

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και θα στείλει και άλλες επιστολές ο Τόλης, άλλωστε αυτή είναι δουλειά του, για την οποία καλοαμείβεται - και καλά κάνει, η δουλειά δεν είναι ντροπή.
Το ερώτημα είναι όλοι εμείς οι άλλοι δημότες με ποιο σκεπτικό τον αφήνουμε να αλωνίζει, να αλώνει τις συνειδήσεις μας και να μας οδηγεί σε βαθύ οικονομικό τέλμα. Σκεφτήκαμε ποτέ πόσα εκατομμύρια ευρώ έχασε η αγορά της Ιερισσού όλα αυτά τα χρόνια, που ο Τόλης και οι βολεμένοι Συριζάδες μας πουλούν το παραμύθι της δήθεν οικολογίας;

Ανώνυμος είπε...

Το πόσα εκατομύρια έχασε η Ιερισσός αυτά τα χρόνια από το εμπάργκο να μας το πει η προέδρος των επαγγελματιών που είναι και με το χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα.
Κοινώς ντουλάντα.