Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ


Επί 3 ολόκληρες μέρες (11 - 13 Μαίου) η παραλία της Θεσσαλονίκης γέμισε από μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδηλάτου, που λατρεύουν να το χρησιμοποιούν για την άσκηση, την ψυχαγωγία, αλλά και τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Αυτή η καταπληκτική δράση είχε τίτλο: "ΠοδηλατίΖΩ με ασφάλεια" και βασικός στόχος ήταν η πλήρης ενημέρωση για την σωστή όσο και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου μέσα στους μεγάλους δρόμους αλλά και τα σοκάκια μιας μεγαλούπολης, όπως είναι η Θεσσαλονίκη.

Επίσης, κατά την διάρκεια διεξαγωγής της δράσης στον περιβάλλοντα χώρο του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου οι επισκέπτες της είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποια θεματικά εργαστήρια που αφορούσαν από τον συντήρηση ενός ποδηλάτου μέχρι τον δωρεάν τεχνικό έλεγχο του από ειδικούς.

Το άκρως επιτυχημένο ποδηλατικό τριήμερο διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την στήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης,  της Τροχαίας της Πόλης και την οικονομική υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στην σελίδα της  "Ελληνικός Χρυσός" στο facebook.