Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: ΣΤΟΥΣ 12 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017- 2018 ΜΕ "ΔΙΠΛΗ" ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Δημ. Μαύρος

Δώδεκα κορυφαίες επιχειρήσεις διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους στην Εταιρική Υπευθυνότητα βάσει των αξιολογήσεων CR Index, του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης και του CRI Pass, κατά τη διάρκεια επίσημης εκδήλωσης που πραγματοποίησε στις 6 Ιουνίου το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης.

Η φετινή εκδήλωση είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς το Ινστιτούτο πρόσφατα συμπλήρωσε 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του CR Index στη χώρα μας, σε συνεργασία με τον βρετανικό οργανισμό Business in the Community υπό τον πρίγκιπα Κάρολο. 


Την φετινή εκδήλωση προλόγισαν, εκ μέρους της κυβέρνησης, η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η οποία συνεχάρη τους πρωταγωνιστές της βραδιάς και όσους τα προηγούμενα χρονιά έχουν επενδύσει σε δράσεις και προγράμματα Εταιρικής Ευθύνης, προσφέροντας στους εργαζομένους, στην αγορά, στο περιβάλλον και στην κοινωνία, ενώ παρευρέθηκαν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι από την ελληνική και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, εκπρόσωποι θεσμικών οργάνων καθώς και εκπρόσωποι των MME.

Την κορυφαία διάκριση του θεσμού φέτος, το Diamond, απέσπασε η Εθνική Τράπεζα.

Το Platinum απονεμήθηκε στη Wind Ελλάς, ενώ με Gold βραβεύτηκαν οι εταιρείες: Genesis Pharma, ΔΕΠΑ Α.Ε., Ελληνικός Χρυσός Α.Ε., Pf zer Hellas και Novo Nordisk Ελλάς.

Silver απέσπασε η Lidl Hellas &Σια OE και Bronze η Αττικές Διαδρομές Α.Ε.

Τα βραβεία για τη μεγαλύτερη πρόοδο σε σχέση με την περσινή αξιολόγηση: Best Progress GOLD Award: Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.

Το βραβείο για την καλύτερη νεοεισερχόμενη εταιρεία: Best New Entry: LIDL Hellas & ΣΙΑ ΟΕ

Διαβάστε αναλυτικά τους βραβευθέντες στο businessnews.gr.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης, κ. Δημήτρης Μαύρος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στον χαιρετισμό του τόνισε: 

«Σήμερα το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και βραβεύει 11 επιχειρήσεις με υψηλά περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβερνητικά πρότυπα.  Πρέπει να τονίσω ότι έχουμε διαπιστώσει ότι οι υπεύθυνες επιχειρήσεις επιδεικνύουν καλύτερες οικονομικές επιδόσεις και επιπλέον ανακάμπτουν γρηγορότερα από την κρίση. Αυτό αποτελεί και το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των υπεύθυνων επιχειρήσεων».

[ΠΗΓΗ: BUSINESS TODAY, 08/06/2018]

Αναδημοσίευση από xrysoselladas.gr