Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ: ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ?


Είναι γνωστό από τις προηγούμενες μέρες πως η Κατερίνα Ιγγλέζη και ακόμη 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν επερώτηση προς τον αναπληρωτή υπουργό προστασίας του πολίτη ΝίκοΤόσκα για τον αποκλεισμό των τρανσέξουαλ ατόμων από τις εισαγωγικές εξετάσεις στις σχολές αξιωματικών και αστυφυλάκων της αστυνομίας, ζητώντας παράλληλα την άρση αυτού του αποκλεισμού.

Είναι εξίσου γνωστό πως η βουλευτρια Χαλκιδικής δεν χάνει καμία ευκαιρία κατά την οποία μπορεί η ίδια προσωπικά ή μαζί με συναδέλφους της από τον ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλει στην διασπορά και την εδραίωση της αποκαλούμενης κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλέγγύης για άτομα που μέχρι πρότινος ζούσαν στο περιθώριο.

Αναρωτιόμαστε μια ανάλογη επερώτηση από την κ. Ιγγλέζη δεν θα άξιζε και για το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού, το οποίο παραμένει εδώ και 5 χρόνια κλειστό, αν και εξαγγέλθηκε η επαναλειτουργία του πριν απο 2 χρόνια από τον ίδιο τον κ. Τόσκα;

Δεν θα έπρεπε να ξέρει η κοινωνία γιατί έχει καθυστερήσει η επαναλειτουργία του, όταν έχει εξαγγελθεί επισήμως από τον ίδιο τον κ. Τόσκα; Μια τέτοια κατάσταση δεν προκαλεί στιγματισμό για την πρωτεύουσα του δήμου Αριστοτέλη, η οποία είναι η μοναδική πρωτεύουσα δήμου στην χώρα μας χωρίς να διαθέτει αστυνομικό τμήμα με ό, τι αυτό συνεπάγεται;

Θέλουμε να πιστεύουμε πως η κ. Ιγγλέζη θα πράξει τα δέοντα για να πληροφορηθεί η κοινωνία τι έχει ακριβώς συμβεί και έχει παγώσει η επαναλειτουργία του Α.Τ. στην Ιερισσό.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως να ανοίξει αστυνομικό τμήμα στην Ιερισσό; Αφήνουν οι ακροαριστεροί;
Την φωτογραφία αυτή μας την βάλατε για να μας ανεβάσετε την πίεση θυμίζοντας μας ποιά πολεμάει με λύσσα το Στρατώνι μέχρι οικονομικού αφανισμού του;

Ανώνυμος είπε...

Ρωτήστε επίσης την κ. Ιγγλέζη. Θα την ενοχλήσει αν έρθουν να πάρουν τα μεταλλεία σκοπιανοί και τα ονομάσουν μινερα μακεντονσκι. Τι θα την ενοχλήσει περισσότερο ότι θα τα συνεχίσουν να τα δουλεύουν σκοπιανοί ή ότι θα τα ονομάσουν μινέρα μακεντόνσκι;

υγ. ποιο τμήμα ρε παιδιά; ολόκληρη μακεδονία ξεπούλησαν.

Ανώνυμος είπε...

10:37πμ

Την Μακεδονία δεν την ξεπούλησαν μόνοι τους οι συριζαιοι με τους ανελ. Όλες οι πολιτικές δυνάμεις έβαλαν το χέρι τους με τις δικές μας ψήφους.

Ο θεός να μας συγχωρέσει για το τεράστιο σφάλμα μας.

Ανώνυμος είπε...

Το τμήμα της Ιερισσού θα ανοίξει όταν αθωωθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι κατηγορούμενοι στα επεισόδια που έγιναν στις Σκουριές. Θεματοφύλακας αυτού του "ταματος" η Ιγγλέζη.
Επομένως, μην ψάχνεστε...

Ανώνυμος είπε...

Στον 5:52μμ - Πρώτα θα στελεχωθεί με τρανς η αστυνομία, μετά θα δούμε παρέλαση υπερηφάνιας στην Ιερισσό και ύστερα θα ανοίξει ξανά το αστυνομικό τμήμα.
Αυτή θα είναι η σειρά των γεγονότων.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι ακριβώς το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

. . . ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ,
ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΤΟΤΕ , ΜΑΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ , ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.

ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΜΙΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΜΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΙΝΗΣ ΚΙΝΑΣ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΟΥ , ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΜΟ .

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ << ΣΤΑΤΟΥΣ >>, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ << ΚΑΠΟΙΟΙ >> , ΕΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ Α Π Ο Θ Α Ν Α Τ Η Σ Α Ν ΟΙ παπαράτσι, ΣΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ , ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;; ή ΣΤΗΝ ΝΕΟΒΑΠTΙΖΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ EXOYN OI ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΒΑΠΤΙΣΕΙ ΣΕ . . . ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ;;;;

ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,. . . << ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !!!!!