Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ: ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (22/09) ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ


Πάρα πολύ σημαντική και απ' όλες τις απόψεις είναι η λαϊκή συνέλευση που έχει οριστεί να γίνει το προσεχές Σάββατο 22/09 και στις 6 το απόγευμα στην πλατεία της Στρατονίκης.

Την συνέλευση την αποφάσισε και την διοργανώνει το τοπικό συμβούλιο της Στρατονίκης έτσι ώστε να συζητηθούν όλες οι παράμετροι που αφορούν το μείζον ζήτημα των ρωγματώσεων και των καθιζήσεων που ταλανίζουν τον οικισμό εδώ και μια δεκαετία χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής μια σαφής επιστημονική εξήγηση για τα αίτια του φαινομένου.

Γι' αυτό το λόγο έχουν καλεστεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έτσι ώστε να καταθέσουν επισήμως την άποψη και τις γνώσεις που συλλέξει, έτσι ώστε να λάβουν επίσημες πληροφορίες οι κάτοικοι, που δικαίως ανησυχούν όλα αυτά τα χρόνια.

Ακολουθεί η γραπτή ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το τοπικό συμβούλιο της Στρατονίκης για την λαϊκή συνέλευση.

2 σχόλια:

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Έγινε ήδη γνωστή η απουσία από την συνέλευση του εκτελούντος χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργου Ζουμπά.

Τους λόγους που επικαλείται τους αφήνουμε στην κρίση σας φίλοι αναγνώστες.

http://www.dimosaristoteli.gr/gr/municipality/3284

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης Μαρκογιαννάκης Σας ευχαριστώ για την δημοσιοποίηση του θέματος. Ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη φαίνεται πως δεν μπορεί να ακούσει αλήθειες και για αυτό δεν μπορεί να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τους κατοίκους του χωριού δημοσιεύοντας ψεύδη και ανακρίβειες και δείχνει και άγνοια του κανονισμού λειτουργίας των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, και ειδικότερα τις υποχρεώσεις των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, με μονο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων.