Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

ΜΑΥΡΟΛΑΚΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: OTAN TO "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ..." ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ!!!


Δεν είναι η πρώτη φορά, (και σίγουρα ούτε η τελευταία...) που το εν λόγο ιστολόγιο πέφτει στον λάκκο των ψευδών ειδήσεων, που είτε το ίδιο, είτε οι ενσωματωμένοι παπαγάλοι σκάβουν - αναπαράγουν με στόχο να πλήξουν την μεταλλευτική δραστηριότητα.

Έτσι και την Κυριακή που μας πέρασε το antigoldgr.org (κατά κόσμον "παρατηρητήριο κατά των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων") εμφάνισε στο twitter τον ποταμό Μαυρόλακκα της Ολυμπιάδας με μαύρο νερό...  

Για "κακή" τους τύχη, ο πρόεδρος της κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης πήγε αμέσως στον Μαυρόλακκα και τον φωτογράφισε κατά μήκος της κοίτης του που είναι από το μεταλλείο της Ολυμπιάδας μέχρι και τις εκβολές του στην θάλασσα.


Η πραγματικότητα όπως πάντα ήταν τελείως διαφορετική από την επιθυμητή - εικονική των antigold και οι εικόνες που αποτυπώθηκαν επί της ουσίας, τους αποστόμωσαν μέχρι την επόμενη fake επινόηση τους.

Είχε προηγηθεί και η δημοσίευση από το metalleiachalkidikis της απόφασης των επιθεωρητών και ελεγκτών του ΥΠΕΝ, σύμφωνα με την οποία δεν τεκμηριώνεται καμία περιβαλλοντική ζημιά στην ευρύτερη περιοχή τόσο από την επενδυτική όσο και την μεταλλευτική δραστηριότητα της "Ελληνικός Χρυσός" με βάση ένα κατατεθέν αίτημα από την κίνηση "Συλλόγων και Πολιτών του Ν. Χαλκιδικής" που απαιτούσε την λήψη σχετικών δράσεων από την πολιτεία επειδή... έβλεπε ζημιές και καταστροφές παντού!

Δύο ηχηρότατα ραπίσματα που γκρέμισαν την antigold προπαγάνδα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο! H ζωή και η πραγματικότητα είναι πάντα αμείλικτες με το ψέμα... Αργά ή γρήγορα! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαρύτατο το νόσημα της φιλοτοξικότητας και συνώνυμο των αντι.

Ανώνυμος είπε...

Αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο ο Γιάννης Πετράκης ο πρόεδρος της ΟΛυμπιάδας για τα αντανακλαστικά που έδειξε και δεν άφησε το ψέμα τους να αιωρείται για πολλές ώρες στην δημοσιότητα.

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια εμμονή και πείσμα με το ψέμα κρύβει μόνο χρήμα από πίσω.Και πολύ μάλιστα!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα πολύ να μάθω αυτή η ομάδα που είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη εναντίον της μεταλλευτικής, αν αυτοί που την συγκροτούν έχουν πετύχει κάτι τόσο πολυσύνθετο στην ζωή τους όσο είναι η κατασκευή και η λειτουργεία ενός μεταλλείου.
Πολλοί έχουν άποψη αλλά η άποψη αυτή βαραίνει από το βιογραφικό τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές πλησιάζουν. Αυτοί που τόσα χρόνια έκαναν πλάτες στον δήθεν οικολόγο της Ουρανούπολης και της παρέας του πρέπει να τεθούν στο περιθώριο. Δίχασαν, δηλητηρίασαν και σκόρπισαν την κοινωνία μας.Δεν γίνεται οι πολιτικές πλάτες τους να παραμένουν στις καρέκλες τους για να μας εξουσιάζουν οι γιαλαντζί αντιεξουσιαστές.