Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΚΑΤ. ΙΓΓΛΕΖΗ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΛΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ...


Η κ. Κατερίνα Ιγγλέζη μετά την ένταση που βίωσε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα με την υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, χρειαζόταν κάτι που και θα την βοηθούσε να ηρεμήσει, αλλά και να επιστρέψει σε οικεία για εκείνη πολιτικά ζητήματα.

Η ατζέντα των Σκουριών προσφέρεται για όλα όσα επιδιώκει η κ. Ιγγλέζη, καθώς πέρα από την αγχόλυση, της δίνει το δικαίωμα να λειτουργήσει και αποπροσανατολιστικά απέναντι σε μια κοινωνία που στην συντριπτική πλειοψηφία της αισθάνεται το λιγότερο αδικημένη από την πολιτική διαχείριση του θέματος της ονοματοδοσίας των Σκοπίων.

Τα περίφημο δικαίωμα στο δημοψήφισμα, που τόσο εκείνη προσωπικά, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ συνολικά ευαγγελίζονταν σε κάθε ευκαιρία και για ψύλλου πήδημα "εις το όνομα της δημοκρατικής και της ελεύθερης έκφρασης της βούλησης του λαού" το ξέχασαν για ένα τόσο ευαίσθητο όσο και κρίσιμο εθνικό ζήτημα.

Το θέμα είναι πως η ψήφιση των Πρεσπών, θέλοντας ή μη, ανέβασε την κ. Ιγγλέζη σε άλλη πολιτική πίστα, που με πυροτεχνήματα επερωτήσεων στην βουλή του τύπου "τι γίνεται με την αδειοδότηση του φράγματος στον Κοκκινόλακα" ο επιθυμητός αποπροσανατολισμός για εκείνη στην πράξη δεν μπορεί να γίνει εφικτός.

Και δεν μπορεί να γίνει, γιατί ο κόσμος έχει αντιληφθεί πλέον, πως όλα τα αντιμνημονιακά ή antigold συνθήματα, επιφυλάξεις ή φόβοι, που επικαλούνταν, όπως για παράδειγμα η μετατροπή της Βορείου Ελλάδος, είτε σε Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), είτε σε Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) με ότι αυτό συνεπάγεται, μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών είναι κάτι που κανείς όχι δεν μπορεί να αποκλείσει, αλλά πιθανώς και να αποτρέψει...

Ο πολιτικός χειρισμός της υπόθεσης έδειξε ότι πολλά πράγματα έχουν προαποφασιστεί για όλους εμάς, χωρίς εμάς.

Πριν έρθουν όμως οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην εξουσία, φερ ειπείν, η "ΕΟΖ" χαρακτηρίζονταν "οπισθοδρόμηση" και "ανθρωποφαγικό οικονομικό Ελντοράντο"

Τώρα και μετά την ψήφιση των Πρεσπών "ΑΟΖ"και "ΕΟΖ" στα χείλη των κυβερνητικών Συριζοανελιτών έχουν μετατραπεί ως επιχείρημα σε "εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και προόδου"...

Είπατε κάτι;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ότι έλεγαν θα το λουστούν.
Δεν γλιτώνουν.Τα ψέματα τους θα τους γίνουν μπούμεραγκ.

Ανώνυμος είπε...

τέτοια αριστερά να φύγει και να μην ξανάρθει.

Ανώνυμος είπε...

εφιαλτες στη συνείδηση όλων.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

, , , . . . ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ , ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ , ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ????????