Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ANTI(GOLD)ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ: ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" (!!!)

Φώτο αρχείου από σχετικές αναρτήσεις πανό σε ιστορικά μνημεία της Θεσσαλονίκης

Οι Θεσσαλονικείς αλληλέγγυοι της συλλογικότητας των antigold φέρνουν το Σαββατοκύριακο Σκοπιανούς ομολόγους τους για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της βαπτίσεως της γειτονικής χώρας σε "Βόρεια Μακεδονία" με τις επίμονες ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Το πλέον αξιοπερίεργο στην υπόθεση είναι η προσφώνηση που έκαναν οι αντιεξουσιαστές της Θεσσαλονίκης προς τους ομοϊδεάτες τους Σκοπιανούς, ως "οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες από την Δημοκρατία της Μακεδονίας" (!!!).

Άραγε με αυτή την προσφώνηση οι anti(gold) - εξουσιαστές της Θεσσαλονίκης ικανοποιούν τις αλυτρωτικές διαθέσεις των ομολόγων τους, ή τις δικές τους πάγιες απόψεις τις οποίες κατά καιρούς περιφέρουν και σε πανό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και παγίως ταυτίζονται με τους αλυτρωτισμούς των Σκοπιανών εθνικιστών; 

Σχήμα οξύμωρο από κάθε άποψη, αλλά έτσι είναι τα πράγματα με αυτές τις συλλογικότητες. Αυτό που απομένει είναι να δούμε τους αντιεξουσιαστές της Θεσσαλονίκης να φέρνουν τους συντρόφους τους από την "Δημοκρατία της Μακεδονίας" για επίσκεψη στην γη του Αριστοτέλη για να κάνουν γνωριμίες με ντόπιους ομοϊδεάτες τους, αν δεν έχουν κάνει ήδη.

Αν κατά την επίσκεψη τους γίνει αισθητή κάποια δόνηση, ας μην τρομάξουν. Απλά θα τρίζουν τα κόκαλα του Σταγειρίτη διδασκάλου και φιλοσόφου.

ΥΓ. Χαρά που θα κάνει στην... δόνηση το antigoldgr.org!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κακώς τους ονομάζετε αντιεξουσιαστές.
Ακροαριστερά έμμισθα στρατιωτάκια του συστήματος είναι.
Το αντίπαλο δέος τους για στάχτη στα μάτια είναι τα ακροδεξιά έμμισθα στρατιωτάκια.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σόρος έφτιαξε στρατούς εντός των κρατών τις τελευταίες δυο δεκαετίες για να γκρεμίζει τα κράτη από μέσα.