Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: "H ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΧΕΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ"


Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψήφιου δήμαρχου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή και εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση σχετικά με την μη κομματική στήριξη της υποψηφιότητας του από το κυβερνητικό κόμμα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του κ. Τσακνή υποδηλώνει την εκτίμηση του κόμματος προς το πρόσωπο του και όχι την κομματική εξάρτηση του.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

"Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής καλεί τους πολίτες να υπερψηφίσουν τους συνδυασμούς που δημιουργήθηκαν στη βάση των διεργασιών και των προγραμματικών συγκλίσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τοπικές κοινωνίες, μέσα από ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες.

Το κάλεσμα αυτό δηλώνει την... εκτίμηση στα πρόσωπα των επικεφαλής τους, των υποψηφίων και των προγραμματικών τους θέσεων  και δεν δηλώνει σε καμία περίπτωση σχέση κομματικής εξάρτησης. 

Εξάλλου, στη δική μας αντίληψη για την αυτοδιοίκηση είναι εντελώς ξένες οι παλαιοκομματικές αντιλήψεις κομματικών χρισμάτων σε συνδυασμούς και η προσπάθεια καπελώματός τους."

Το Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής

Πηγή ανάρτησης: aetoshal.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν καλοσκεφτεί κάποιος τι υπηρεσίες προσφέρει ο Κλεισθένης στους εμπνευστές του, καταλήγει πολύ εύκολα στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ συγκυβέρνησαν για να "κλείσουν" το σκοπιανό ζήτημα.
Αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος από την αρχή.
Ο Κλεισθένης είναι η μηχανική τους υποστήριξη στα φόρα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει και να βάλει τους εμπνευστές της συμφωνίας των πρεσπών και τους υποστηρικτές της στο χρονοντούλαπο της πιο μελανής σελίδας της σύγχρονης ιστορίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν κατέβηκε ξανά για υποψήφιος δήμαρχος ο Ζουμπάς αλλά για δημοτικός σύμβουλος.
Πως να αρνηθεί το μεγαλοστέλεχος της νομαρχιακής του συριζα στην Χαλκιδική την στήριξη του συνδυασμού του.
Παρωδία.