Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ"


Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων συνεργασίας και ενημέρωσης, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του από την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Βαλιάνος συναντήθηκε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, ταξίαρχο Γιώργο Παπαδόπουλο, με τον οποίο συζήτησε σε κλίμα κοινής αντίληψης για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής, τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης την θερινή περίοδο και φυσικά την ανάγκη επαναλειτουργίας Αστυνομικού Τμήματος στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη, Ιερισσό.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Βαλιάνος δήλωσε τα εξής:

«Είναι πολύ σημαντική η στενή συνεργασία με παράγοντες και αξιωματούχους που βιώνουν από πρώτο χέρι τις υπηρεσιακές ανάγκες σε κάθε τομέα. Όπως θα δουν σύντομα οι συμπολίτες μας, ξέρουμε όχι μόνο να ζητάμε στήριξη των δικών μας στόχων, αλλά και να αξιοποιούμε χρήσιμες ιδέες που προκύπτουν κατά τη συνεργασία αυτή.

Στον τομέα της Ασφάλειας, πρώτιστος στόχος παραμένει η επαναλειτουργία του Α.Τ. στην Ιερισσό, με επιτάχυνση των διαδικασιών που αφορούν στη συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο για την ολοκλήρωση της παραχώρησης του οικοπέδου που έχει ήδη διαθέσει η απερχόμενη Δημοτική Αρχή και την δημιουργία της απαραίτητης κτιριακής υποδομής.

Ο Δήμος θα βοηθήσει επίσης στην μετεγκατάσταση του Α.Τ. Αρναίας στις νέες εγκαταστάσεις του, ενώ εξετάζονται λύσεις για την ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας συνολικά στις 16 κοινότητές μας.

Η ενίσχυση της αστυνομικής κάλυψης του Δήμου Αριστοτέλη, είναι σημαντική, για το αίσθημα ασφάλειας των μονίμων κατοίκων και των τουριστών που επισκέπτονται τον τόπο μας, αλλά και για την καθημερινή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Δεν θα ξεχάσουμε ούτε στιγμή, πως αυτοί είναι οι τελικοί αποδέκτες κάθε μας ενέργειας και πρωτοβουλίας.»