Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕΛΙΔΑ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινή Ενημέρωση" της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ επανέλαβε πως η κυβέρνηση της ΝΔ θα ακολουθήσει έναν τελείως διαφορετικό δρόμο σε σχέση με την πεπατημένη της απραξίας, της παρελκυστικότητας και της αναβλητικότητας, όπως συνέβη με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ή και άλλες κυβερνήσεις του παρελθόντος, οι οποίες έφεραν την Ελλάδα στον οικονομικό μαρασμό και την αποανάπτυξη.

"Ο λαός με την ψήφο του στις 7 Ιουλίου μας έδωσε σαφή εντολή. Να γυρίσει η Ελλάδα σελίδα. Ότι έγινε πριν από 50 χρόνια tabula rasa. Τέλος. Κοιτάμε μπροστά. Να κάνουμε την χώρα μας σπουδαία. Μια φιλοεπενδυτική Ελλάδα, έτσι ώστε να μην φεύγουν κεφάλαια σε γειτονικές και άλλες χώρες, αλλά να έρχονται εδώ" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πολύπαθες επενδύσεις σε Ελληνικό, Σκουριές, αλλά και τα υδατοδρόμια.

"Δεν είναι δυνατόν τα αρχαία μας να αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη της χώρας μας, όπως επίσης δεν γίνεται ο κάθε ανόητος που νόμιζει ότι αυτός ξέρει τι βλάπτει και τι δεν βλάπτει το περιβάλλον να παίρνει το νόμο στα χέρια του" και πρόσθεσε πως σε ότι αφορά την υπόθεση της Eldorado Gold τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί για την νομιμότητα αλλά και την ασφάλεια των περιβαλλοντικών παραμέτρων της επένδυσης, επομένως ήρθε η ώρα να περάσουμε στην δουλειά.

Τέλος ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επένδυσης δεν άφησε ασχολίαστη ούτε την αξιολόγηση του Οίκου Fitch, αλλά και τις παρενέργειες που έχει προκαλέσει στην κοινωνία και τα ΜΜΕ η προοπτική της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.


Όλα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.