Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

ΑΝΕΤΕΙΛΕ ΤΟ 2022: ΕΥΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

Το 2021 έφυγε. Ακόμη μια δύσκολη χρονιά! Το 2022 ανέτειλε και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας: «Κάθε μέρα που ξημερώνει, ξημερώνει γι' όλο τον κόσμο» Το ίδιο ευχόμαστε και για τη νέα χρονιά που ανέτειλε.

Υποδεχόμαστε αυτή την Ανατολή του Νέου Έτους με θετική σκέψη, αισιοδοξία και την ευγενική προσδοκία να μην θεριέψουν ακόμη περισσότερο τα πολύ δυσάρεστα με τα οποία σημάδεψε τις ζωές μας ο παλιός ο χρόνος.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους υγεία, αγάπη και φως. Μέσα στα προηγούμενα 2 χρόνια έγινε κάτι από παραπάνω αντιληπτή η υπεραξία τους. Σ’ αυτές όμως τις γραμμές που γράφονται  επιθυμούμε να σταθούμε λίγο παραπάνω στο φως, το οποίο πάντοτε επιζητούμε εσωτερικά, δηλαδή πνευματικά για να φωτίζεται ο δρόμος της ζωής μας και να ξεπερνούμε τυχόν απρόοπτα  και σοβαρά προβλήματα.

Οι καιροί όμως που ζούμε είναι τέτοιοι που και το εξωτερικό φως έγινε μια εξίσου δύσκολη υπόθεση, όπως και η ανεύρεση του εσωτερικού φωτός. Η κρίση στον χώρο της ενέργειας σε συνδυασμό με ακραία καιρικά συμβάντα έφερε πολλούς συνανθρώπους μας ενώπιον πρωτόγνωρων καταστάσεων.

Δεν τρέφουμε αυταπάτες. Έχουμε κατά καιρούς επισημάνει τα αίτια αυτής της κατάστασης. Θα θέλαμε όμως όσο τίποτα άλλο το 2022 να μην αποτελεί το αγαθό της ενέργειας ζητούμενο για κανένα σπιτικό, όπως βεβαίως και το ιερό δικαίωμα στην εργασία.

Ευτυχές και Φωτεινό λοιπόν από κάθε άποψη το 2022 για όλους.

Επιπλέον, να είναι ένας χρόνος ακόμη πιο παραγωγικός και πιο δημιουργικός για τα Μεταλλεία Κασσάνδρας και τους εργαζόμενους τους.