Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Με video που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιοποίησε ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, το πρώτο προεκλογικό μήνυμα της δημοτικής παράταξης «Ομοφωνία» ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το νέο της λογότυπο.

Το νέο λογότυπο, με το μήνυμα «ξεπεράσαμε το παρελθόν – επενδύουμε στο μέλλον» αντανακλά την εξέλιξη της παράταξης από την συναισθηματική και φιλόδοξη αφετηρία το 2019, με εφόδια τη εμπειρία της μεθοδικότητας και της αποτελεσματικότητας της τετραετίας που πέρασε, αλλά και την μετατροπή αυτής της αποτελεσματικότητας σε βατήρα για ακόμα μια ακόμα πιο παραγωγική δεύτερη θητεία μετά τον Οκτώβριο του 2023. 

Τα 16 φύλλα που κοσμούν το λογότυπο με το αρχικό γράμμα της «Ομοφωνίας», συμβολίζουν τις κοινότητες του Δήμου και τη συνέπεια της φιλοσοφίας του Στέλιου Βαλιάνου για έναν Δήμο με 16 Πρωτεύουσες.

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση του νέου λογότυπου της παράταξης «Ομοφωνία», ο επικεφαλής της, Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε:

«Είχα τονίσει ήδη από το 2019, ότι δεσμεύομαι να παραμείνω στις δημοτικές επάλξεις -με τη έγκριση της κοινωνίας φυσικά- τουλάχιστον δύο τετραετίες, που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο που είχαμε καταρτίσει για τη ριζική αλλαγή του Δήμου Αριστοτέλη! Στα πεδία της αναπτυξιακής προοπτικής, της κοινωνικής συνοχής και συμμετοχής, αλλά και της ποιότητας ζωής, σε όλες τις κοινότητες. 

Πιστός στη δέσμευση αυτή, καλώ τους συμπολίτες μου, να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και στην “Ομοφωνία”. Ο τόπος και η εποχή δεν χωράνε πισωγυρίσματα. Όσα πετύχαμε την πρώτη τετραετία, και είναι πολλά, αποτελούν την εγγύηση της ακόμα πιο παραγωγικής θητείας που ανοίγεται μπροστά μας. Ξεπεράσαμε ήδη το παρελθόν σε όλα τα επίπεδα. Και συνεχίζουμε επενδύοντας στο μέλλον του Δήμου Αριστοτέλη.»

Δείτε το Video εδώ: https://fb.watch/mflQ01gqi5/

https://www.facebook.com/valianos.stelios/videos/1431724137621158