Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΤΕΧΘΗ!!! (σημ. Ο Χριστός γεννήθηκε!!!)

ΑΛΗΘΩΣ ΕΤΕΧΘΗ!! (σημ. Είναι γεγονός, γεννήθηκε!!!)

Τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κυκλοφορεί ευρέως μια φράση που εμπεριέχει μια μεγάλη πολύ μεγάλη αλήθεια: "Πριν λίγες ώρες ένας Θεός έγινε άνθρωπος. Δεν είναι μικρό πράγμα. Αυτό από μόνο του μαρτυράει πως όλα μπορούν να συμβούν".

Αυτή η μεγάλη αλήθεια λοιπόν, συνοδεύεται από την παραδοχή που θέλει τα Χριστούγεννα να αποτελούν την ωραιότερη γιορτή και μέρα του χρόνου. Από την πλευρά μας, θα προσθέσουμε πως όλες οι μέρες του Θεού είναι και είναι και καλές και ωραίες αρκεί εμείς οι άνθρωποι να είμαστε αυτοί που πρέπει. Άνθρωποι με Α κεφαλαίο.

Που σημαίνει: να αγαπάμε, να κατανοούμε, να σεβόμαστε, να βοηθάμε, να συμπονάμε τον συνάνθρωπο κάθε μέρα και κάθε στιγμή και όχι μόνο όταν το επιβάλλει πλέον ο αποκαλούμενος "κοινωνικός αυτοματισμός" των εορταστικών ημερών.

Επομένως, με αφορμή τον εορτασμό της γεννήσεως του Θεανθρώπου ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, αγάπη, δύναμη, προκοπή και ενότητα σε ολόκληρη την μεταλλευτική οικογένεια της ΒΑ Χαλκιδικής και τους απανταχού Χαλκιδικιώτες γενικότερα, ενόψει και της νέας χρονιάς που απέχει λίγες μόνο μέρες. 

Τα ίδια και ακόμη περισσότερα, αν γίνεται, ευχόμαστε και σε όσους, κάποιο αγκάθι μέσα στην καρδιά τους δεν τους επιτρέπει να βιώσουν όσο θα έπρεπε ή θα ήθελαν την αγάπη, την ανθρωπιά, την καλοσύνη, τον σεβασμό και την οικογενειακή θαλπωρή..

Καλά Χριστούγεννα!!!