ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΣΚΑΓΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ
Την ίδια στιγμή που κάποιοι συνδικαλιστές της αστυνομίας λειτουργούν περισσότερο σαν πολιτικάντες και όχι σαν υπερασπιστές της έννομης τάξης, ο συνάδελφος τους που τραυματίστηκε χθες στον Καρατζά Λάκκο από σκάγια όπλου διασποράς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Πληροφορίες απολύτως διασταυρωμένες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν, ότι ο άτυχος αστυνομικός, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του, πρέπει να εγχειριστεί μέσα στο επόμενο εξάωρο από εξειδικευμένο θωρακοχειρουργό και αυτή η επέμβαση θα γίνει στο νοσοκομείο Αχέπα, όπου αυτή τη στιγμή γίνεται η διακομιδή του. Ένα από τα πολλά σκάγια που τον τραυμάτισαν έχει σφηνωθεί ανάμεσα στους δύο πνεύμονες του....
Λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα αποφύγουμε προς το παρόν άλλα σχόλια για την αηδία που μας έχει προκαλέσει από χθές η στάση συγκεκριμένων ατόμων που έχουν ματώσει στην κυριολεξία την περιοχή και θέλουν να βγουν και από πάνω ως αθώες περιστερές.
Σχόλια
Τα διασποράς μόλις και μετά βίας μπορούν να σκοτώσουν μια μπεκάτσα ή ένα κότσυφα πόσο μάλλον να περάσουν τον θωρακισμένο ματατζη.
και βέβαια αυτό ανάλογα με την απόσταση που έχει πυροβολήσει κάποιος.
Αν είναι μέχρι 20 μέτρα θα του κάνει ζημιά άλλα πάνω από 20 μέτρα μόνο εκδορές και τίποτα περισσότερο.
Απ όσο καταλαβαίνω από τις δημοσιεύσεις ο συγκεκριμένος ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πυροβόλησε από τόσο κοντινή απόσταση γιατί θα ήταν ήδη νεκρός από συνάδελφους του μπάτσου ή αυτή την ώρα σε κάποιο κελί. αν πάλι τα διασποράς όπως λες ήταν δραμιάρια τώρα ο μπάτσος θα είχε συναντήσει τον Άγιο Πέτρο, άρα ψεύδεσαι για άλλη μια φορά για δημιουργία εντυπώσεων.
όσο και αν θες να δυσφημήσεις τους κατοίκους της Χαλκιδικής δεν το καταφέρνεις γιατί τα ψέματα σου τα καταλαβαίνει ακόμη και ένα 6 χρονο παιδί. Τις περισσότερες δε φορές προκαλούν και γέλια. Όσο για τον μπάτσο λυπάμαι για ότι περνάει άλλα καλά θα ήταν και οι ίδιοι να μην προκαλούν τον κόσμο σαν μισθοφόροι της eldorado με τα τερτίπια τους.
Εύχομαι να μην χυθεί ΠΟΤΕ αίμα ανθρώπου και για κανένα λόγο. Αν πάλι χυθεί αίμα, απ όποια πλευρά και αν είναι, αυτό στα κεφάλια σας και στο κεφάλι του Πάχτα γιατί είστε οι ηθικοί αυτουργοί για όλα τα τεκταινόμενα στην περιοχή μου!!