Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Ο ΜΙΝΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΙΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΩΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΣΤΗ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ακόμη μια δράση των "οικολόγων" της Ιερισσού εστέφθη με... απόλυτη επιτυχία. Κατάφεραν και πάλι να φέρουν μέσα στην καρδιά της τουριστικής σεζόν τη Χαλκιδική με αρνητικό τρόπο στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ενώ η πορεία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και διαμαρτυρίας, που έκαναν στον Πολύγυρο για τους 4 προφυλακισθέντες ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα παρατράγουδο, αποφάσισαν στη συνέχεια να κάνουν και ένα πέρασμα από Αρναία και από Παλαιοχώρι, κάνοντας... επίδειξη τραμπουκισμού και βίας χωρίς να υπάρχει λόγος.

Απείλησαν να βάλουν φωτιά στο δημαρχείο της Αρναίας. Μπήκαν σύμφωνα με μαρτυρίες σε καταστήματα της και πήραν βερεσέ πράγματα τα οποία όπως είπαν στους καταστηματάρχες "θα τα πληρώσει ο Πάχτας"...!!!

 Το αποκορύφωμα του παραλογισμού ήταν να πάνε στο Παλαιοχώρι και να επιτεθούν αναίτια σε θαμώνες καφετέριας ανάμεσα στους οποίους ήταν και 16χρονα παιδιά.

Δυστυχώς εκεί τα αίματα άναψαν ανάμεσα σε άτομα της αυτοκινητοπομπής τους και σε κατοίκους του Παλαιοχωρίου, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν σε συγχωριανούς που απειλούνταν η ζωή τους, με αποτέλεσμα να 'χουμε συμπλοκές.

Τα χειρότερα αποσόβησε η παρέμβαση της αστυνομίας. Όμως οι τραυματισμοί δεν έλειψαν και από τις δύο πλευρές, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ευτυχώς ελαφροί τραυματισμοί. Πιο σοβαρά τραυματίας φέρεται να είναι ένας αστυνομικός, ο οποίος κατά την προσπάθεια του να χωρίσει συμπλεκόμενους κατοίκους χτυπήθηκε στο κεφάλι και διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Παλαιοχωρίου και μετέπειτα στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στη συνέχεια η αστυνομία οδήγησε την αυτοκινητοπομπή των αντιδρώντων έξω από το Παλαιοχώρι, υπό τις συνεχείς αποδοκιμασίες των κατοίκων του Παλαιοχωρίου.

Τώρα έχει επανέλθει η ηρεμία, ωστόσο πολλοί κάτοικοι της Αρναίας και του Παλαιοχωρίου, ακόμη δε μπορούν να συνέλθουν από το σοκ των όσων διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Και μη χειρότερα....!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω μια ερώτηση σ' όλους αυτούς τους ψευτονταήδες που ήρθαν στο παλαιοχώρι να μας δείξουν πόσο χούλιγκάνοι είναι. Ο Γιώργος, Ο Βασίλης, Ο Γιάννης και ο Δημήτρης χαίρονται μέσα στη φυλακή όταν μαθαίνουν ότι κάποιοι στο όνομα της συμπαράστασης χτυπούν Χαλκιδικιώτες μέσα στη Χαλκιδική;

Ο Γιώργος, Ο Βασίλης, Ο Γιάννης και ο Δημήτρης παίρνουν δύναμη και κουράγιο έτσι;

Ντροπή ρε παιδιά και επιτέλους λίγο έλεος. Τι πράγματα είναι αυτά; Το κρύβεται πίσω από το ιερό μίσος και φανατισμό αυτής της χούφτας Ιερισσιωτών;

Δε θα βρεθεί κάποιος να το αποκαλύψει; Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αυτοί πια δεν είναι άνθρωποι. Εχουν γίνει ζόμπι που διψάνε για αίμα Χαλκιδικιωτών.

Ανώνυμος είπε...

15 Ιουλίου 2013 - 6:25 μ.μ.

τα ζόμπι είναι αυτοί που έστησαν την ενέδρα στους διερχόμενους ειρηνικούς διαδηλωτές κατ εντολή του Παχτα και του Μοσχόπουλου.

Ανώνυμος είπε...

Τωρσ αν τους τραμπουκους τους εννοεις ειρηνικους με τα ροπαλα και τα καδρονια εχης δικιο δεν ξερης τι λες οποτε απαλλασεσε

HELLAS GOLD FOR EVER είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ (15-7-13 11:17) ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟΣ Κ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Σ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΠΤΑ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ Κ ΕΛΑ ΜΙΛΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Σ ΣΤΗΣΑΜΕ Κ ΕΝΕΔΡΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΠΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΧΤΥΠΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΕΕΕΕΕΕ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ !1

Ανώνυμος είπε...

προσεξε απτην πολλη ειρηνικη διαδηλωση θα παθεισ τιποτα μια ζωη ειρηνικη ειστε ωρα ειναι να μας πεις οτι σασ επιτεθηκαμε κιολας . Μα τι λεω ηρθατε να δειτε τον δημαρχο απο κοντα κ να διαδηλωστε ειρηνικα κ ξαφνικα βρεθηκατε στο νοσοκομειο καημενοι