Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ

Περισσότερα από χίλια άτομα έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτών «Πολιτεία» στο Κτήμα Βασίλη στην Αλεξανδρούπολη, σε μία προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων , αλλά και γνωριμίας. Ανάμεσά τους και Περιφερειακοί ,Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων και παραγωγικών φορέων.


Ο πρόεδρος της Πολιτείας Θανάσης Λουκάς στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον σκοπό του συλλόγου που είναι η δημιουργία επενδύσεων στην περιοχή, αλλά και στο θέμα του χρυσού που για τον σύλλογο θα πρέπει να προχωρήσει και να γίνει, εφ’ όσον οι επιστήμονες ανάβουν το «πράσινο φως» για το περιβάλλον.

Ακολούθησαν ομιλίες και από άλλους παριστάμενους στο ίδιο πνεύμα , ενώ κάποιοι μίλησαν και για την λάσπη που διοχετεύεται στα πρόσωπά τους από κάποια κέντρα που στελεχώνονται από «τακτοποιημένους».

 Ακόμη έπαιξε και βίντεο με δηλώσεις εμπρηστικού περιεχομένου από τον γνωστό Τόλη Παπαγεωργίου της Χαλκιδικής. Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο μετά της 9 το βράδυ στο κέντρο δεν υπήρχε καρέκλα άδεια.

Αναδημοσίευση από www.faros24.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.alterthess.gr/content/epivevlimeni-i-paraitisi-toy-k-mitaraki-meta-tin-apokalypsi-tis-emplokis-toy-os-stelehoys


έτσι λειτουργείτε εσείς???
με υπουργούς και υφυπουργούς που ηταν και είναι του χεριού σας???
α ρε αθάνατη Ελλάδα με την διαφάνεια σου...!!!


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστεριξούλη ο Μηταράκης ως παιδί του μονοπωλιακού καπιταλισμού ήταν "χαλασμένος" από καιρό. Οι δικοί σου φραξιονιστές Σταθάκης και Στρατούλης που θα πάνε σε ημερίδα ως ομιλητές μαζί με τον πρόεδρο της Ελντοράντο στην Ελλάδα τον Μούρα, τι θα είναι για σένα όταν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση; Θύματα της πέρδισης του κεφαλαίου; Αν είναι να αστειευόμαστε ας το κάνουμε σε όλη του την έκταση.

http://leninreloaded.blogspot.gr/2013/11/i-see-dead-labor.html?spref=tw

Ανώνυμος είπε...

Ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα πουν οι καλεσμένοι Στρατούλης και Σταθάκης και μετά το σχολιάζουμε.
Άλλο να είναι κάποιος ομιλητής σε μια αναπτυξιακή ημερίδα και άλλο να είναι μέτοχος, ταυτόχρονα υπουργός και να υπογράφει σαν υπουργός αδειοδοτήσεις για την εταιρεία που είναι κάτοχος μετοχών...!!!
Έχει τεράαααστια διάφορα αυτή η σύγκριση που κάνεις!!!
Όταν αποδέχεσαι ότι ο Mηταράκης ηταν χαλασμένος απο καιρό επιτρέπεις να κάνουμε εμμέσως πλην σαφώς πολλούς συνειρμούς για την διαφάνεια και το ήθος του Μηταράκη απέναντι στην eldorado gold.
Αναρωτιέμαι έτσι και για τον Σαμαρά γιατί τον κρατάει στην θέση του ακόμη και τι σκάνδαλο υπάρχει πίσω απ αυτή την ιστορία. Εδώ βγήκε το σκάνδαλο της siemens δεν θα βγει της eldorado στην επιφάνεια???


ΑΣΤΕΡΙΞ

Ανώνυμος είπε...

Αστεριξούλη όσο και να θέλεις να το παίξεις σοβαρός και ότι δεν σου αρέσουν τα αστεία, αυτά δεν κρύβονται. Τουλάχιστον δείξε σεβασμό στα 5 μύρια που τσέπωσε η Κατερίνα Ιγγλέζη για να το παίξει δασολόγος αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος επί tvx.
Ευτυχώς οι φραξιονιστές φίλοι σου με την πρώτη πέρδιση παθαίνουν ΧΑΜ (Χρόνια Απώλεια Μνήμης) και κάνουν πως δεν ήξεραν ότι το συνέδριο είχε χορηγό την Eldorado.
H Allianz που θα είναι σε λίγο νέος ασφαλιστικός φορέας όλων των Ελλήνων στη θέση των κρατικών δεν τους πείραξε, που είναι ο Μέγας Χορηγός. Ούτε εσένα βέβαια διεθνιστούλη. Τι κάνει αυτή παλινδρόμηση εντέρου;;;;; Καφέ τα πάντα...