Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤH ΜΚΟ "ANTIGOLDGREECE"???


Όταν προέκυψε η σκευωρία σε βάρος του Στρατωνίου και η απόσυρση της Γαλάζιας Σημαίας της ακτής του με πρωτοβουλία της ΜΚΟ "παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", ο εκτελών χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς δήλωνε άγνοια για το γεγονός, εξαιτίας "των πολύ κακών σχέσεων που διατηρεί με τη ΜΚΟ", όπως έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν.

Το ότι έχουν περάσει σχεδόν 2 μήνες από το γεγονός και δεν έχουν ταχθεί ακόμη στο πλευρό των κατοίκων και των επαγγελματιών του Στρατωνίου αναφορικά με τον αγώνα που δίνουν για να ανατραπεί η αδικία σε βάρος τους, ο Γιώργος Ζουμπάς και η δημοτική ομάδα του και ότι επίσης δεν βγήκαν να πουν έστω μια κουβέντα για την τρομερή δυσφήμιση που υπέστη η Ανατολική Χαλκιδική μάλλον αποτελεί σύμπτωση...

Όμως οι συμπτώσεις ανάμεσα στην ΜΚΟ και τον εκτελούντα χρέη δημάρχου συνεχίζονται. Πιο πρόσφατη αυτή που αφορά τη συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής για τις γνωμοδοτήσεις των ΜΠΕ σχετικά με τις ερευνητικές γεωτρήσεις στην περιοχή της Στρατονίκης. 

Η ΜΚΟ με τιτιβίσματα της στο twitter κουνούσε το δάχτυλο προς το Γιώργο Ζουμπά επειδή ανακοίνωσε την συζήτηση μια μέρα πριν την διεξαγωγή της κάνοντας λόγο για έλλειμμα διαβούλευσης, χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά του δήμου.

Η επόμενη μέρα και η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Ζουμπάς στη συνεδρίαση μάλλον εξήγησε και στη  ΜΚΟ γιατί δεν χρειαζόταν η διαβούλευση που επιθυμούσε διακαώς, αφού επί της ουσίας τάχθηκε εναντίον και της υφιστάμενης παραδοσιακής μεταλλευτικής δραστηριότητας κάνοντας λόγο για την ανάγκη αποχαρακτηρισμού των μεταλλευτικών στρεμμάτων γη. Μια πάγια θέση της ΜΚΟ που θεωρεί "ήπια και βιώσιμη ανάπτυξη" το να γίνει οικιστικά το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής σαν το πρώτο.

Το ότι μετά απ΄αυτή τη στάση του Γιώργου Ζουμπά βγήκε η ΜΚΟ στο twitter για να κουνήσει το δάκτυλο στους κατοίκους της Στρατονίκης, σαν εκπρόσωπος του εκτελούντος χρέη δημάρχου, συνιστά και πάλι σύμπτωση.

Είναι δυνατόν να ταυτίζεται απόλυτα ο δήμος μας με την αμφιλεγόμενη ΜΚΟ; Μάλλον άδικο έχουν όσοι υποστηρίζουν ότι τα όσα "κακά" λέει η μια πλευρά για την άλλη γίνεται για να πέσει στάχτη στα μάτια του κόσμου. Απλά οι συμπτώσεις ανάμεσα τους δεν σταματούν σχεδόν ποτέ!



Ο παράξενος κόσμος μεταξύ Γ. Ζουμπά και Antigoldgreece:
Από το άμεσο και ευθύ bullying στην έμμεση αποθέωση..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όσο τυχαία ήταν η φυγή Μίχου από τη θέση του δημάρχου, άλλη τόση είναι σύμπτωση απόψεων μεταξύ Ζουμπά Τόλη.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτογραφία που έχετε επιλέξει δίνει από μόνη της απάντηση στο ερώτημα που βάζετε που μάλλον είναι ειρωνικό. Μια προσεκτική παρατήρηση στους εικονιζόμενους ξερόλες αρκεί...