Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Δ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: "ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ Ο κ. ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗΣ"- ΣΤ. ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΙΛΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΣΟ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ"


Η πρόσφατη κριτική που άσκησε ο Αρναιώτης περιφερειακός σύμβουλος Στέλιος Βαλιάνος προς την δημοτική αρχή για την απουσία ουσιαστικού έργου σ΄όλο το δήμο κατά την άσκηση της μέχρι τώρα θητείας της, τελικά προκάλεσε ενόχληση και έστω και αρκετά καθυστερημένα την επίσημη αντίδραση του δήμου.

Ο δήμος Αριστοτέλη σε ανακοίνωση του τονίζει πως με τις τοποθετήσεις του ο κ. Βαλιάνος εκτίθεται, καθώς το ζήτημα της κατασκευής του λιμένα της Ουρανούπολης αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την οποία εκπροσωπεί, ένα ζήτημα το οποίο όφειλε να το γνωρίζει και όχι να το πληροφορηθεί μέσα από τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Την μακροσκελή ανακοίνωση του δήμου μπορείτε να την διαβάσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Από την πλευρά του κ. Βαλιάνου η απάντηση στην ανακοίνωση του δήμου ήταν άμεση. Στην απάντηση του ο περιφερειακός σύμβουλος δεν θέλησε να σταθεί στις όποιες παραπολιτικές πτυχές εμπεριείχε η ανακοίνωση του δήμου αναφορικά με το πολιτικό του παρόν και μέλλον. 

Καυτηρίασε όμως εκ νέου την στάση της δημοτικής αρχής τονίζοντας πως ξόδεψε αρκετό μελάνι για να κρύψει τις ευθύνες που έχει ως προς την έλλειψη μαχητικότητας για την κατασκευή του λιμένος, για το οποίο άλλωστε υποχρεώθηκε από τους κατοίκους της Ουρανούπολης σε απολογία.

Ακολουθεί η απάντηση που έδωσε ο Στέλιος Βαλιάνος..

"Στον τέταρτο χρόνο θητείας της, μία εβδομάδα μετά από τις επισημάνσεις μου για την απουσία έργου σε όλα σχεδόν τα μέτωπα αρμοδιότητάς της, η διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη κατάφερε να συντάξει ένα μεγάλο «θα», ασχολούμενη περισσότερο με την αφορμή της κριτικής, παρά με την αιτία.

Ξόδεψε πολλή μελάνη για να κρύψει πίσω από υπαρκτές –όπως εξαρχής επεσήμανα- ευθύνες άλλων, το δικό της έλλειμμα μαχητικότητας για το λιμάνι της Ουρανούπολης, για το οποίο άλλωστε ήδη υποχρεώθηκε από τους κατοίκους της σε απολογία.

Πέραν τούτου, αναλώθηκε σε μια έκθεση ιδεών με όσα «προτίθεται», «σχεδιάζει», «έχει αποφασίσει», «θα προτείνει», για κάποια από τα θέματα που επεσήμανα και όχι για όλα. Έργο μηδέν, παντού.

Τους  εξυπνακισμούς για μένα και για το πολιτικό μου μέλλον, τους αντιπαρέρχομαι. Αν νομίζει ότι θα ξεφύγει με παραπολιτικό κουτσομπολιό, χτυπάει λάθος πόρτα. Δεν θα ακολουθήσω.

Η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη, απλώς επιβεβαίωσε αυτό που ξέρουμε όλοι οι δημότες και κάτοικοι. Πως ξέρει να μιλά περισσότερο απ` όσο ξέρει να εργάζεται…"

*Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από το halkidikinews.gr

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον Δήμο Αριστοτέλη που μας συμπεριέλαβε σε μια ακόμη ανακοίνωση του. Συνιστά τιμή και ευθύνη για εμάς τα στελέχη του να συγκαταλέγονται στους πιστούς αναγνώστες μας. 

Να είναι σίγουροι ότι η κριτική μας όσο και αν δεν τους είναι επιθυμητή παραμένει καλόπιστη μέχρι κεραίας. Εκεί είναι και το κρίσιμο σημείο, κατά τη γνώμη μας που κάνει την δημοκρατία να ξεχωρίζει σε σχέση με την ασυδοσία.

1 σχόλια:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ , ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΓΝΩΜΙΚΑ ΤΩΝ ΠΡΟ ΠΡΟ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ , ΡΩΤΑΩ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΑΣ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ;;;
<< . . . Όποιος δεν εργάζεται δεν κάνει λάθη !! >>
<< . . . Η γριά δεν είχε δόντια κι ήθελε και παξιμάδια ! >>
<< . . . Η γριά δεν έλπιζε να παντρευτεί και αρραβώνα γύρευε!!! >>

ΚΑΛΟΝ ΜΑΣ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ (από 21η τρεχ.) και την επΈτειο της Εθνικής μας παληγγενεσίας ( εν 25η τρεχ.).Όσο για τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ !!!