Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΜΠΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΩΘΟΥΝ" ΟΙ... #SKOURIES


Με μια κινητοποίηση που δεν ξεπερνούσε σε συμμετοχή τα 100 άτομα και τα μισά και πλέον απο αυτά είχαν έρθει από τα Μουδανιά και την Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε η Κυριακάτικη επίσκεψη της antigold συλλογικότητας στο μεταλλείο των Σκουριών.

Στην κινητοποίηση αυτή, δημιουργήθηκε, όπως αναμένονταν άλλωστε, μεταξύ των μελών της συλλογικότητας και των αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το μεταλλείο των Σκουριών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν μια ομάδα 20 περίπου ατόμων αρχικά πέταξε πέτρες στους αστυνομικούς και στη συνέχεια προφυλακτικά τα οποία είχαν γεμίσει με μπογιά. Στην συνέχεια οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά και επικράτησε για λίγα λεπτά της ώρας το γνωστό μπάχαλο που αγαπούν να προκαλούν και να συμμετέχουν οι επαγγελματίες αυτού του τύπου διαδηλώσεων.

Οι antigold στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ανεφεραν, πως στις τάξεις τους υπάρχουν 4 τραυματίες, μεταξύ αυτών και μια γυναίκα που όπως ισχυρίζονται έσκασε μια βόμβα κρότου λάμψης πολύ κοντά στο αυτί της.

Μετά από πολλές ειρηνικές αναβάσεις των μελών της antigold συλλογικότητας στο μεταλλείο των Σκουριών, σήμερα ήταν εμφανής η ενεργοποίηση και η παρουσία των μπαχαλάκηδων στις τάξεις τους. 

Το σημειώνουμε και αναρωτιόμαστε παράλληλα για το τι μπορεί να σημάνει αυτό για την συνέχεια των δράσεων της συλλογικότητας σε σχέση με την τουριστική σεζόν που έχει ήδη αρχίσει για την παραλιακή ζώνη της Χαλκιδικής.

Θα γίνει και πάλι η περιοχή μας χώρος υποδοχής και δράσης ακραίων στοιχείων στο όνομα της αλληλλεγύης της ηχηρής μειοψηφίας στην ΒΑ Χαλκιδική, που ο τρόπος και η στάση δεν έχουν καμία σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος;

*Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από παλιότερη δράση της συλλογικότητας και προέρχεται από το left.gr


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχω γράψει και σ' αλλες αναρτήσεις πολλές φορές και θα το ξαναγράψω.
Όσο υπάρχει ΣΥΡΙΖΑνεΛ και αυτό το δημοτικό συμβούλιο οι μπαχαλάκηδες θα κάνουν περίπατο σε Ιερισσό και Μ. Παναγία.

Για όσο βρίσκονται στην εξουσία αστυνομικό τμήμα δεν πρόκειται να ξανανοίξει στην Ιερισσο την πρωτεύουσα του δήμου και αν φύγουν από την εξουσία είναι βέβαιο πως θα το σαμποτάρουν.

ΧΟΥΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι τρεις και ο κούκος!
Αλήθεια ο Ζουμπάς και ο Ευθυμίου πού ήταν? Ω, ναι μοίραζαν βραβεία στους ποδηλατικούς αγώνες της Ιερισσού, που διοργάνωνε ο γιος του δεύτερου.
Η Λένα, η αγωνίστρια με το αυτοκίνητο της Ελληνικός Χρυσός γιατί χάθηκε?
Ο ενωτικός υποψήφιος Δήμαρχος Τσακνής? Ω, ναι ετοιμάζει τα μπετά για να ξεκινήσει αύριο το εδώ 4 χρόνια εγκαταλελειμμένο έργο της Αρναίας. Προεκλογική περίοδος βλέπετε. Κούνια που τον κούναγε (και όχι αυτή του Στανού).
Για το Λευτέρη δε θα ρωτήσω, μάλλον θα είχε κάποια σοβαρή τουριστική υποχρέωση με το γκουρού του τουρισμού Χαδαλή!
Χριστέ μου, τι σου κάναμε!

Ανώνυμος είπε...

Η απόλυτη ξεφτίλα κύριε Γιάννη Γιώργο, που δήλωσες στο συνέδριο ότι η επένδυση θα βλάψει το περιβάλλον. Εσύ και αυτοί. Τι δεν κατάλαβες;
...........
Tzitzikosta πού είσαι; Υπάρχεις; Ταυτίζεσαι με την επίσημη άποψη του κόμματος για το έργο; Εκλογές έρχονται, τα πρόβατα δεν τρώνε άλλο σανό!

Ανώνυμος είπε...

Το κύκνειο άσμα των antigold στις Σκουριές πλησιάζει. Θα είναι όταν οι νέοι σύντροφοι του Ανταρσύα ζητήσουν την απομάκρυνση του μπλοκ των παλιών ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ από την πορεια. Όταν θα γίνει αυτό θα σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση σε σχολιαστή ή σχολιάστρια 15 Απριλίου, 5.53 μ.μ.

Μα γιατί αδίκησες το Λευτέρη; Πλήθος φωτογραφικών ντοκουμέντων και σχολίων αποδεικνύουν την παρουσία του στα δρώμενα. Θυσίασε ως και την τουριστική του υποχρέωση αλλά και το Χαδαλή!!! για να σώσει την εικόνα του ως γνήσιου ενωτικού antigold.

Κερδάμε σας λέω! Εκλογές έρχονται, κερδάμε!