Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ... #SKOURIES


Η πρόσφατη απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου σε συνδυασμό με τις προηγηθείσες αποφάσεις του ΣτΕ, επί της ουσίας ακύρωσε στην πράξη όλη την antigold φιλολογία και παραφιλολογία που αναπτύχθηκε όλα αυτά τα χρόνια από δήθεν specialists της antigold συλλογικότητας εναντίον της επένδυσης χαλκού - χρυσού στην Ανατολική Χαλκιδική.

Αυτό όμως δεν σημαίνει στην πράξη ότι τα μέλη της antigold συλλογικότητας, που έχουν λύσει προφανώς όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τους, πως μπορούν να σταματήσουν την συνήθεια που τους έγινε... χόμπι ζωής.

Ποιά είναι αυτή; Να βγαίνουν και να μιλάνε εναντίον της επένδυσης και της μεταλλευτικής δραστηριότητας χωρίς κανένα επιστημονικό αντίλογο σε αποστειρωμένα ακροατήρια τα οποία τους διασφαλίζουν έναν ατέρμονο μονόλογο ή στην καλύτερη έναν διάλογο με προδιαγεγραμμένη κατάληξη, που θα θέλει την μεταλλευτική δραστηριότητα ένοχη ακόμη και για την... ανεξήγητη  δυσοσμία που παρατηρείται στην Δυτική πλευρά τηε Θεσσαλονίκης.

Κατά σύμπτωση, στην Δυτική Θεσσαλονίκη η antigold συλλογικότητα μηδενίζει το κοντέρ της και επιστρέφει στις... πετυχημένες συνταγές του παρελθόντος για να δημιουργήσει μια παράλληλη πραγματικότητα στις κατα τόπους κοινωνίες που παρεμβαίνει με την διοργάνωση των γνωστών και πολυαγαπημένων ακόμη και από εμάς "ενημερωτικών ημερίδων" κατά της επένδυσης στην Ανατολική Χαλκιδική.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Καραπάντσειο Πνευματικό Κέντρο των Αμπελοκήπων την επόμενη Τετάρτη 27 Απριλίου στις 7.30μ.μ. Πάλι από την αρχή λοιπόν για την antigold συλλογικότητα. 

Και να μην ξεχνάμε... Εκλογές έρχονται... Αργά ή γρήγορα!

ΥΓ. Στο πλαίσιο της καινούριας αρχής ευχόμαστε να ξαναδούμε και κάποιες... ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες της συλλογικότητας. Έχουν την δική τους ξεχωριστή συμβολική αξία!


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ γλυκιά η καριέρα του antigold και δεν εγκαταλείπεις τόσο εύκολα την dolce vita που σου προσφέρει.

Ανώνυμος είπε...

Θα χαρώ πολύ αν ακούσω, ότι έγινε ερώτηση από αυτούς που θα πάνε προς τους επιστήμονες που συμμετέχουν για τους λόγους που δεν μπορείς να σταθείς όπως λένε από την μυρωδιά από την Ιωνία μέχρι και τους Αμπελόκηπους όσοι ζούνε εκεί.
Αν και γι' αυτό το ζήτημα είναι αναρμόδιοι έχει μεγάλο ενδιαφέρον το τι θα απαντήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το πρωί, πέρασα εξω απο τα δικαστήρια Πολυγύρου. Είταν μαζεμένοι ενα τσούρμο απλυτοι. Είχε κάνενα σόου το τσίρκο;