Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ? #SKOURIES


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής σε ανακοίνωση της καταγγέλει την προκλητική, όπως την χαρακτηρίζει, στάση της δημοτικής αρχής Κασσάνδρας, καθώς δεν προσκάλεσε τόσο την Κατερίνα Ιγγλέζη όσο και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό στα εγκαίνια του τουριστικού γραφείου του δήμου στη Νέα Φώκαια.

Και δεν είναι μόνο η επιδεικτική περιφρόνηση απέναντι στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και την βουλεύτρια της περιοχής που κατέβαλαν από κοινού ενέργειες προς το Υπουργείο για την ανακατασκευή του πύργου της Φώκαιας, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι και η παρουσία στα εγκαίνια της βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής, γεγονός που προσέβαλε τα δημοκρατικά αισθήματα των Κασσάνδρινων κατά την Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Σ΄ότι αφορά τους λόγους που προκάλεσαν τον αποκλεισμό της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και της κ. Ιγγλέζη έχουμε παντελή άγνοια και δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε ουδεμία κρίση. Θα θέλαμε όμως να κάνουμε μια υπενθύμιση από το πρόσφατο παρελθόν αναφορικά με την παρατήρηση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία της βουλεύτριας της Χρυσής Αυγής, 

Ήταν Οκτώβριος του 2017 όταν στο αναπτυξιακό συνέδριο που έκανε η ΑΝΕΤΧΑ στα Μουδανιά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την κ. Ιγγλέζη, τον κ Ζουμπά και τους γνωστούς 50 antigold ξεσήκωσαν το σύμπαν για να μην μιλήσει στο συνέδριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Δημήτρης Δημητριάδης, παρά την χορηγία ύψους 10.000 ευρώ που είχε κάνει η εταιρεία για την διοργάνωση του συνεδρίου. 

Αν δεν γίνονταν δεκτές οι απαιτήσεις τους, όλοι οι παεαπάνω απειλούσαν με σαμποτάζ το συνέδριο σε σημείο ματαίωσης, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ΑΝΕΤΧΑ.

Έτσι και έγινε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός αποκλείστηκε από τους ομιλητές, στο οποίο παρέστησαν μέλη της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Ιγγλέζη, ο κ. Ζουμπάς και μεταξύ άλλων και  η βουλεύτρια της ΧΑ στην Χαλκιδική.

Σ' αυτή την περίπτωση όμως δεν ακούσαμε να έγινε κάποια έντονη διαμαρτυρία προς την ΑΝΕΤΧΑ για την παρουσία της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου της ΧΑ στο συνέδριο. Γιατί; Τότε δεν προσεβλήθησαν τα δημοκρατικά αισθήματα των Μουδανιωτών και όσων παρίσταντο στην εκδήλωση;

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ξαναθυμηθήκαμε κάτι που μας προκάλεσε τεράστια απορία τότε και παραμένει μέχρι και σήμερα.




5 σχόλια:

Αθανάσιος Γ. Καρίνας είπε...

Αλήθεια, με τη χορηγεία της Ελληνικός Χρυσός τι έγινε ; Επεστράφη ;

Κανονικά θα έπρεπε να την πληρώσουν αυτοί που έκαναν την φασαρία ( Ιγγλέση, Ζουμπάς και λοιποί μπαχαλάκηδες).

Ανώνυμος είπε...

Και τι σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεταίροι ΑΝΕΛ με την δημοκρατία;
Αυτό που εσείς περιγράφετε στο άρθρο σας και αφορά τα όσαο εκτυλίχθηκαν στο παρασκήνιο για να μην μιλήσει ο διευθυντής της εταιρείας στο συνέδριο της ΑΝΕΤΧΑ για την ανάπτυξη πόσο δημοκρατικό ήταν από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ;
Ή ήταν δημοκρατική η παράδοση της Μακεδονίας στους σκοπιανούς χωρίς την συγκατάθεση του ελληνικού λαού;
Μην μας τρελαίνετε άλλο με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανεπιθύμητοι λόγω της προδοσίας με την Μακεδονία και το ξέρουν. Τους αρέσει όμως να παίζουν με την νοημοσύνη του λαού.

Από αυτή την αλαζονία όμως θα χαντακωθούν. Το φούμο έρχεται με πολύ γοργά βήματα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι θρασύτατοι. Τολμούν και μιλάνε αυτοί για φασισμό; Δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι εξοργίζουν ακόμη περισσότερο την κοινωνία;
Ξεχνάνε με τους επαγγελματίες διαδηλωτές που πληρώνουν πόσες εκδηλώσεις που δεν ήθελαν να γίνουν έχουν ματαιώσει με τραμπουκισμούς, γιαουρτώματα και χειροδικίες;Έσπειραν ανέμους και τωρα θερίζουν θύελλες.Τι δεν καταλαβαίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μετά το χουντικό ξέσπασμα του Μπαρμπαρούση στην βουλή έχουν δηλώσει ότι δεν πρόκειται να παραστούν σε εκδηλώσεις που θα δίνει το παρόν και η Βλάχου. Ακυρώνουν αυτή την σωστή απόφαση για μένα με την παραπονιά που έβγαλαν.