Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ: "ΚΥΡΙΕ ΖΟΥΜΠΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ?- ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ"


Ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Στρατονίκης Γιάννης Μαρκογιαννάκης σε ανοικτή επιστολή του προς τον εκτελούντα χρέη δημάρχου Αριστοτέλη Γιώργο Ζουμπά του καταλογίζει παντελή αδιαφορία και υποκρισία ως προς το ζήτημα των ρωγματώσεων, που ταλανίζει τον οικισμό και τους κατοίκους του και ζητάει να ανακαλέσει αναφορικά με τα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη του στον "ALPHA RADIO Θεσσαλονίκης".

Ο κ. Μαρκογιαννάκης έστειλε μήνυμα προς τον Γιώργο Ζουμπά υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά "πως δεν μπορεί να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης" αφού όπως τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, στα ενδιαφέροντα του εκτελούντος χρέη δημάρχου είναι μόνο οι Σκουριές και τίποτα περισσότερο, όπως απέδειξαν τα 4 χρόνια της θητείας του.

Ο πρόεδρος της Στρατονίκης ενημερώνει τον κ. Ζουμπά πως έχει συγκαλέσει ανοιχτή συνέλευση για το πρόβλημα στις 22/9/2018, όπου έχει καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στην πλατεία του χωριού. Καλεσμένος είναι και ο κ. Ζουμπάς, παρόλο που όπως σημειώνει ο πρόεδρος της κοινότητας "πιστεύετε πως αν έρθετε στην Στρατονίκη θα σας γνωρίσουν οι κάτοικοι;"

Η επιστολή αυτή είναι επί της ουσίας μια συνολική απάντηση στο πρόσφατο δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή αναφορικά με τα πεπραγμένα της στο ζήτημα των ρωγματώσεων, αλλά και στην ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Ζουμπά, όπου μεταξύ άλλων καταλόγισε στους κατοίκους της Στρατονίκης που εργάζονται στα μεταλλεία έλλειψη πνεύματος συνεργασίας με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που διερεύνησαν το πρόβλημα για να μην κακοχαρακτηριστούν (!!!...???)

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του προέδρου της Στρατονίκης κ. Γιάννη Μαρκογιαννάκη.