Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ: "ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΙΣΣΟΣ" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος σε συνέντευξη του στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης υπογράμμισε πως η ευρεία νίκη του συνδυασμού του δεν αφήνει παρερμηνείες, ούτε για την βούληση της κοινωνίας, ούτε για τις δικές του ευθύνες και επιλογές με βάση τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ομοφωνία" τόνισε πως μέγιστο μέλημα του είναι η επαναφορά της ενότητας σε όλο τον δήμο μέσα από σαφείς ενέργειες και δράσεις. Ξεκαθάρισε πως έδρα του δήμου και πρωτεύουσα είναι η Ιερισσός και από την Ιερισσό θα ασκείται η διοίκηση του δήμου.

Ο κ. Βαλιάνος δήλωσε πως εξίσου μεγάλος στόχος είναι η ανέγερση πλησίον των Σταγείρων του Αριστοτέλειου Ινστιτούτο Επιστημών και Επιχειρηματικότητας. Ένα συνεδριακό κέντρο, το οποίο θα αποτελέσει έναν κόμβο πνευματικού και οικονομικού πλούτου που θα καταστήσει επιπλέον γνωστή την οικουμενικότητα του δήμου που φέρει το όνομα του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου σε όλα τα πέρατα της γης.

Επίσης, ο κ. Βαλιάνος είπε πως θα διεκδικήσει όλα τα αντισταθμιστικά οφέλη που χάθηκαν την περασμένη 5ετία από την Ελληνικός Χρυσός στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και προς όφελος όλων των δημοτών και την συντήρηση ή των εκσυγχρονισμό των υποδομών που έχει ανάγκη ο δήμος.

Δείτε αναλυτικά όλες τις δηλώσεις του κ. Βαλιάνου στο βίντεο που ακολουθεί.