Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ


Η Γέννηση του Χριστού μας, ήταν ίσως το μεγαλύτερο δώρο του Δημιουργού προς την Ανθρωπότητα. 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, μας ωθούν πολλές φορές στον απόλυτο αποπροσανατολισμό και λησμονούμε πως ομοίως και η ζωή του καθενός από εμάς είναι δώρο Θεού και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να κυλάει μέσα σε τοξικές συνθήκες, που προκαλούμε συνειδητά ή ασυνείδητα εμείς οι ίδιοι με τις σκέψεις και τις πράξεις μας.

Ας συγχωρέσουμε λοιπόν εαυτόν και αλλήλους και ας ενδώσουμε με καλή προαίρεση και πίστη για ένα αύριο, όπου μονιασμένοι και αλληλέγγυοι, θα δώσουμε μόνο θετική ενέργεια για ανάλογες συνθέσεις και δράσεις με σκοπό την δημιουργική όσο και δίκαιη προοπτική για όλους τους ανθρώπους αυτού του τόπου.

Ταυτόχρονα, απαιτείται η εύρεση της αναγκαίας πνευματικής δύναμης που θα απελευθερώσει από την παγίδα της άρνησης σε κάθε επίπεδο, που οδηγεί σε ανούσιες αντιπαλότητες, μίση, έριδες και κόντρες που δηλητηριάζουν την καθημερινότητα και συνολικά την ζωή μας.

Με αυτές τις σκέψεις, που πηγάζουν μέσα από την καρδιά μας, το blog “ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”, εύχεται ολόψυχα σε όλους εσάς....

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!