Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ANTIGOLD: ΜΕ FAKE PHOTOS ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ!!!

Ως συλλαλητήριο κατά της επένδυσης χρυσού (!!!) παρουσίασαν
το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας
οι antigold στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος

Οι
antigold είχαν δεν είχαν το ξαναέκαναν το… θαύμα τους.

Αυτή την φορά εκτός συνόρων και μάλιστα ενώπιόν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβάλλοντος, όπου Σκουριές, συλλαλητήρια για την Μακεδονία, καταστροφές από θεομηνίες και πυρκαγιές στην Αυστραλία τα εμφάνισαν ως ένα ενιαίο σύνολο!!!

Πως το... κατάφεραν αυτό;

Κατά την διάρκεια τοποθετήσεων τους στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής παρουσιάστηκε ένα βίντεο με αεροφωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις των Μεταλλείων Κασσάνδρας, αλλά και μια φωτογραφία από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2018 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Θεσσαλονίκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας!!!

Με ένα κολοσσιαίο ψέμα, ως λεζάντα, επάνω στην φωτογραφία, που βλέπετε στην ανάρτηση μας και γράφει στην γαλλική γλώσσα τα εξής ανυπόστατα:  

“Διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη κατά της καταστροφής των Σκουριών, γι’ αυτό παραβιάστηκε και η Συνθήκη του Ααχους…»(!!!)

Και δεν είναι μόνο αυτό το απίστευτο ψέμα που επινόησε η δημοτική παράταξη του 3% (αυτό είναι το ποσοστό που έλαβε από την τοπική κοινωνία στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αριστοτέλη τον Μάιο του 2019) για να ξεγελάσει τα μέλη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στο ίδιο βίντεο εμφανίστηκε η γνωστή αεροφωτογραφία του Στρατωνίου από τις καταστροφικές πλημμύρες του Φεβρουαρίου του 2010, που είχε γίνει καφέ η θάλασσα του οικισμού από τα φερτά υλικά και τις λάσπες που κατέβασε το βουνό.

Μια σύνδεση για δήθεν περιβαλλοντικές επιπτώσεις, που εκτός του ότι δεν υπήρξαν ποτέ δυσφημεί ξανά την Χαλκιδική και πληγώνει τον Ελληνικό τουρισμό, αλλά ουδόλως απασχόλησε τους αυτόκλητους υπερασπιστές του περιβάλλοντος, όπως μαρτυράει η πράξη τους.

Επιπλέον, οι antigold έβαλαν στο βίντεο φωτογραφίες από έκρηξη εντός του ανύπαρκτου μέχρι στιγμής ανοικτού ορύγματος του μεταλλείου των Σκουριών, την οποία μάλιστα χαρακτηρίζουν "σοκαριστική" (!!!!!) αλλά και από την προ 7 ετών λίμνη τελμάτων “CHEVALLIER” που δεν υπάρχει πλέον, λόγο της κατασκευής του φράγματος του Κοκκινόλακα, προφανώς για να υπερθεματίσουν και να κερδίσουν εντυπώσεις μέσα στην άδεια αίθουσα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

Μας είναι απολύτως σαφές από τις πάγιες πρακτικές τους εντός των ελληνικών συνόρων, πως όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τα σχέδια τους, τόσο το χειρότερο για εκείνη (την πραγματικότητα).

Αποδείχθηκε περίτρανα για ακόμη μια φορά, πως οι επαγγελματίες του περιβάλλοντος δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό,  ως προς την χρήση τερατωδών ψεμάτων και ανακριβειών για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Ακολουθούν μερικές μόνο από τις φωτογραφίες που χρησιμοποίησαν για να ξεγελάσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιβάλλοντος. Άλλα σχόλια δεν χωρούν...





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αυτό δεν είναι ξεγέλασμα.απατεωνιά λέγεται και καπηλεία!
Ντροπή ρε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Η ευρωπαική επιτροπή γνωρίζει την απατεωνιά που έκαναν;Αν δεν την ξέρει φροντίστε να το μάθει.Τέτοιο ψέμα δεν έχει προηγούμενο.Αν όχι εσείς ας το κάνει η εταιρεία,ο δήμος,οι παμακεδονικές οργανώσεις.
Αυτοί πούλησαν για 2η φορά την Μακεδονία μας.

Ανώνυμος είπε...

Λένε στην Ιερισσό πως θα έρθουν επιθεωρητές από την Ευρώπη.Θέλω πολύ να βρεθεί ένας από αυτούς που θα ρθουν να ζητήσει να δει το open pit των Σκουριών.
Για να γελάσει και ο κάθε πικραμμένος...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανοχής και της ασυλίας απέναντι σε εκείνους που έκαναν το ψεμα την σπέκουλα την χυδαιότητα και την προπαγάνδα επάγγελμα.
Να συνεχίσετε εκεί στην Χαλκιδική να τους χαιδεύετε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις γελοιότητες κάνουν και στο τέλος χάνουν από κοντά τους κι αυτούς που προσπαθούν να τους πάρουν στα σοβαρά. Εκτός από γελίοι όμως είναι και τελείως τρελοί.Να τους το αναγνωρίσουμε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουμε δει απατεωνιές και απατεώνες.Τέτοιου μεγέθους δεν ξανάγινε.
Ο εμπνευστής της απατεωνιάς ξέρουμε ποιός είναι;

Πολίτες Αριστοτέλη είπε...

Απάντηση στο σχόλιο @27 Ιανουαρίου 2020 - 1:56 μ.μ.

Όχι δεν γνωρίζουμε τον εμπνευστή. Και να τον γνωρίζαμε όμως δεν πιστεύουμε ότι θα είχε κάποια ιδιαίτερη διαφορά.
Σημασία έχει ότι έμπνευση του έγινε αποδεκτή από κάποιους που οικοδόμησαν λόγους και τοποθετήσεις επάνω σ' αυτές τις εικόνες.

Ευχαριστούμε για το σχόλιο σας!

Ανώνυμος είπε...

Οι επαγγελματίες του ψεύδους και της παραπλάνησης τα έχουν αυτά για brunch στις Βρυξέλλες.