Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΟΤ ΤΟΥ ΝΑΤ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ

*Ακολουθεί σχόλιο του blog

Το εντυπωσιακό σούπερ γιοτ του Νατ Ρότσιλντ βρίσκεται στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα έχει αράξει από χθες ανάμεσα από την Ουρανούπολη και την Αμμουλιανή.

Το σούπερ γιοτ με όνομα “Planet Nine” είναι αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, μπορεί να φιλοξενήσει 16 άτομα επισκέπτες, 28 άτομα μέλη του πληρώματος, ενώ διαθέτει 8 καμπίνες για τους φιλοξενούμενους και 3 για το πλήρωμα.

Σημειώνεται πως το γιοτ «φιλοξενεί» και ελικόπτερο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται στη Χαλκιδική, ενώ άγνωστο είναι το κατά πόσο ο ίδιος ο Νατ Ρότσιλντ επιβαίνει τη θαλαμηγό. Τις προηγούμενες ημέρες το γιοτ βρίσκονταν στο Αιγαίο και επισκέφτηκε την Κω και την Ρόδο.

Δείτε την φωτογραφία του Thes.gr από την αγκυροβόληση του Planet 9 ανοιχτά της Αμμουλιανής.

Αναδημοσίευση από typosthes.gr

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Πολύ σημαντικό το γεγονός πως ευκατάστατοι επιχειρηματίες επισκέπτονται τον επίγειο παράδεισο που ακούει στο όνομα Χαλκιδική. Κακά τα ψέματα αυτου του επιπέδου ο τουρισμός αρμόζει στον τόπο μας. 

Μακάρι να πιάσουν τόπο, οι συντονισμένες ενέργειες των τοπικών φορέων και ανθρώπων του τουρισμού και όταν ξεπεραστεί δια παντός η ανώμαλη κατάσταση που έφερε ο covid -19 η Χαλκιδική να έχει το επίπεδο του τουρισμού που της αρμόζει.