Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: ΔΩΡΕΑ ΥΨΟΥΣ €10.000 ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Δ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ”

Την κοινωνική δράση του Δ. Πολυγύρου “Κανένας μόνος” στηρίζει δυναμικά η Ελληνικός Χρυσός, με δωρεά ύψους €10.000. Η πρωτοβουλία αφορά στην ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του Δήμου, μέσω καθημερινής παράδοσης δωρεάν γευμάτων και τον διαμοιρασμό τροφίμων.

Η δράση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια μακριά λίστα ενεργειών της εταιρείας, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας σε συνδυασμό με την στήριξη των ευπαθών ομάδων, που έχουν πληγεί από τον συνδυασμό υγειονομικής και οικονομικής κρίσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελληνικός Χρυσός από τον περασμένο Μάϊο σύστησε το έκτακτο ταμείο αρωγής του δημόσιου συστήματος υγείας, όπου σύμφωνα με τον Διευθυντή Εταιρικής Υπευθυνότητας κ. Ιωάννη Μαλεγκάνο το ταμείο αυτό έχει ενισχυθεί με το ποσό των 250.000 ευρώ.

Εξίσου σημαντική είναι η συνδρομή της εταιρείας στην βελτίωση των σχολικών υποδομών του δήμου Αριστοτέλη με έργα επισκευής στα σχολικά κτίρια 10 δημοτικών ενοτήτων με ένα ποσό ύψους 155.000 ευρώ.

Τέλος, στις αρχές του νέου έτους η Ελληνικός Χρυσός προχώρησε στην δωρεά υλικών προς τον Δήμο Αριστοτέλη ύψους 250.000 ευρώ για τον εξωραϊσμό εξωτερικών χώρων με κάδους απορριμμάτων, καλαθάκια, ζαρντινιέρες, παγκάκια και υδραυλικό υλικό, αλλά και για την συντήρηση 7 οχημάτων της διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου και πιο συγκεκριμένα για απορριμματοφόρα, φορτωτές και εκσκαφείς.  

Πηγή ανάρτησης: facebook.com/HellasGold

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχαν τα μεταλλεία και στα μνημόνια και στον κορωνοιό θα πεινούσαν ακόμη και εκεινοι που είναι κατά της λειτουργίας τους.
Είναι τόσο απλά τα πράγματα και η αλήθεια στην Βόρεια και Ανατολική Χαλκιδική.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΕΣ ΔΩΡΕΈΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΎΓΥΡΟ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΧΡΥΣΟΣ??!!??..ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΉ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ...ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δήμος δεν πρέπει να έχει παράπονο.Η εταιρεία συμπαραστέκεται σε όλους με όποιον τρόπο μπορεί.Ακόμη και στο σεισμοπαθή δήμο Σάμου έδωσε βοήθεια.Τα παράπονα που γίνονται τώρα δεν γινόνταν επι δημαρχίας Μίχου-Ζουμπά.Περίεργο.Μάλλον τότε όλα ήταν τακτοποιημένα.