Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣ ΤΟ 2021!

Πάει ο παλιός και ο πιο δύσκολος χρόνος των τελευταίων δεκαετιών. Ήρθε ο νέος χρόνος. Το 2021. Ευχόμαστε να φέρει σε όλο τον κόσμο όλα όσα στέρησε το 2020, τα οποία δεν ήταν ούτε λίγα, μα ούτε αμελητέα!

Δεν υπάρχει όμως πλέον καμία αμφιβολία, πως η υγεία ήταν είναι και θα παραμείνει το υπέρτατο αγαθό, κάτι που είναι αλήθεια πως μέχρι... προχθές, το λησμονούσαμε είτε μέχρι να δοκιμαστούμε εμείς προσωπικά, είτε δικοί μας ή γνωστοί μας άνθρωποι.

Πέρα από υγεία ευχόμαστε ψυχραιμία, νηφαλιότητα και θετική ενέργεια, καθώς μπορεί και ο νέος χρόνος σ' ένα μεγάλο μέρος του μπορεί να θυμίζει ως προς την καθημερινότητα τον παλιό. Ας επιχειρήσουμε να αναδείξουμε τις όποιες θετικές όψεις μας έδωσε ως εικόνα αυτή η τεράστια περιπέτεια του κορωνοϊού και ας μην απογοητευτούμε περισσότερο, απ' ότι ήδη μας έχει συμβεί.

Επιπλέον, ας μην επιτρέψουμε σ' αυτή την κατάσταση που βιώνουμε να μας απενεργοποιήσει την ανθρωπιά μας, την αγάπη μας, τον σεβασμό μας και την πίστη μας σε διαχρονικές αξίες και ιδέες που θεμελίωσαν την κοινωνία μας και τα επιτεύγματα της.

Η επιλογή του δύσκολου δρόμου πάντα οδηγεί σε ένα ξέφωτο ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ενωμένοι και αφοσιωμένοι λοιπόν σ' ένα κοινό σκοπό και στόχο ευχόμαστε ολόψυχα:

Υγιές και Ευτυχές το 2021 για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Ευχές από καρδιάς για έναν χρόνο παραγωγικό και δημιουργικό στα Μεταλλεία Κασσάνδρας και στους εργαζόμενους τους.

Καλή Χρονιά, Χαρούμενη και Χρυσή να είναι απ' όλες τις απόψεις!