Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΡ. ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ( ΠΡ. ΙΑΤΡ. ΣΥΛ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ): "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ" (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ικανοποίηση του για την υφεσιακή πορεία στην εξέλιξη του δεύτερου κύματος κορωνοϊού στο Νομό Χαλκιδικής εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής κ. Μάριος Πυρπασόπουλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.

Ο κ. Πυρπασόπουλος υπογράμμισε την μείωση στην πίεση που δέχονταν μέχρι πρότινος σε αριθμό νοσηλευομένων και διασωληνωμένων στην ΜΕΘ του, το Γενικό Νοσοκομείου Πολυγύρου.

Ωστόσο, όπως επισήμανε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και σύμφωνα με τα επιδημιολογικά στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα οποία χτυπούν το καμπανάκι εξαιτίας του αυξημένου ιικού φορτίου, απαιτείται μεγάλη προσοχή στην τήρηση των μέτρων ανάσχεσης της διασποράς του covid -19.

Ο κ. Πυρπασόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, δήλωσε πως έκανε το εμβόλιο, χωρίς να παρουσιάσει κάποια παρενέργεια, ενώ τόνισε πως έχουν εμβολιαστεί όλα τα μ;eλη του υγειονομικού προσωπικού του δημόσιου τομέα στο νομό και πως επίσης αναμένονται οι λίστες από το υπουργείο για να εμβολιαστεί και το υγειονομικό προσωπικό που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Ακολουθεί το βίντεο διάρκειας 3 λεπτών τςη συνέντευξης του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής στην ΕΡΤ3.

Πηγή ανάρτησης: ergoxalkidikis.gr